5 روش جلوگیری از رسوب کولر آبی و مراحل تمیز کردن رسوبات

5 روش جلوگیری از رسوب کولر آبی

روش های شستن و  تمیز کردن کولر آبی؟

کولر آبی یکی از لوازم سرمایشی است که در کشور ما بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه بدلیل استفاده از آب شهری که حاوی املاح بسیاری است نیاز به تمیز کردن و رسوب زدایی دارد و اگر بصورت دوره ای این عمل را انجام ندهیم بدنه ی کولر آبی خیلی زود فرسوده می‌شود و ناچار به تعویض آن می‌شویم. در این متن یاد می‌گیریم که چطور طول عمر این دستگاه را افزایش دهیم

چرا  بر روی بدنه و پوشال کولر آبی رسوب می‌نشیند؟

زمانی که هوا و آب در مجاورت یکدیگر قرار می گیرند، بدلیل اختلاف دما شروع به انتقال دما می‌کنند. آب که دمای کمتری دارد گرما را از هوا گرفته و خودش شروع به تبخیر شدن می‌کند و در همین حین املاح موجود در آب بدلیل عدم تبخیر شدن ته‌نشین می‌شوند و روی پوشال و بدنه ی کولر قرار می‌گیرند. بدنه ی کولر آبی هم بدلیل اینکه از جنس آهن می‌باشد خیلی زود شروع به زنگ زدگی کرده و پوسیده می‌شود بنابراین ما باید هر چند وقت یکبار با توجه به نوع آب منطقه ی محل سکونتمان اقدام به تمیز کردن کولر کنیم.

در ضمن این رسوبات بتدریج مانع از ورود هوای تازه به داخل دستگاه می‌شوند بنابراین هم کارایی دستگاه را کاهش می‌دهند هم باعث تولید بوی بد می‌شوند و گاهی بدلیل خفگی فن باعث سوختن آن می‌شوند.

 

چند روش برای تولید رسوب و شوره کمتر:

  • استفاده از رسوب گیر در مسیر وردی آب: این رسوب گیر در مسیر آب ورودی نصب می‌شودو تمامی یون های منفی آب را خنثی می‌کند.این دستگاه بسیار تاثیر گذار است.
  • استفاده از مایع شوره گیر: این مایع‌های شوره گیر به تازگی وارد بازار شده‌اند و مقداری از آن را داخل سینی کف کولر بریزید. این مایع تا مدت ها داخل سینی کولر باقی می‌ماند و باعث بالا رفتن سختی آب می‌شود و شوره زدن را بسیار کم می‌کند.
  • استفاده از سایبان برای کولر
  • کنار گذاشتن پوشال و استفاده از پد سلولزی(جهت آموزش تعویض پوشال با پد سلولزی میتوانید مقاله را مطالعه بفرمائید): پدهای سلولزی نه تنها رسوب بسیار کمتری میگیرند بلکه آنتی باکتریال هم هستند.
  • استفاده از توپک شوره گیر درون تشتک آب: این توپک که تولید کشور خودمان است بسیار موثر است و از رسوب زدگی جلوگیری می‌کند.

روش های ازبین بردن شوره و رسوب کولر آبی:

  • استفاده از جوهر نمک
  • استفاده از سرکه: سرکه یکی از بهترین پاک کننده‌های طبیعیست.
  • استفاده از فرچه سیمی: با استفاده از یک فرچه سیمی و آب در فواصل زمانی اندک اقدام به تمیز کردن کولر نمایید تا از رسوب گذاری بیش از حد جلوگیری شود.

 

مراحل تمیز کردن کولر:

برق کولر را قطع کرده

حتما دستکش به دست کنید

پنل های کولر را جدا کرده، پوشال آن ها را جدا کنید

اگر شوره ها زیاد است و با فرچه‌ی سیمی به تنهایی پاک نمی شود از جوهر نمک یا سرکه استفاده کنید. با اسپری به محل های مورد نظر بپاشید و بگذارید کمی زمان بگذرد.

از فرچه جهت تمیز کردن استفاده کنید.

و بعد از ازبین بردن شوره ها با آب بشویید.

اگر چنانچه رنگ بدنه ی کولر از بین رفته می‌توانید رنگ مخصوص آهن تهیه کنید و اقدام به رنگ کردن کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واحد فروشواحد خدماتکارشناس